Telefonszám

+36 20 542 2254

ESEMÉNYNAPTÁR

<< Június 2024 >>
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
     
1
2
8
9
15
16
22
23
29
30

Galéria

Kérjük tekintse meg kép- és videógalériánkat

HIRDETÉS

.MI AZ A VILÁG GYALOGLÓ (HÓ)NAP?

A TAFISA nemzetközi versenykiírása alapján a Magyar Szabadidősport Szövetség koordinálásával gyaloglást népszerűsítő programsorozat. Az országos programsorozat keretein belül, a gyaloglás eszközével a résztvevők megismerhetik a helyi nevezetességeket, látványosságokat.

2. MITŐL KÜLÖNLEGES A VILÁG GYALOGLÓ (HÓ)NAP?

  • INGYENES - a rendezvénysorozatban való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött az oldalon keresztül.
  • ORSZÁGOS - az átfogó programhoz a kezdetektől az ország számos pontjáról csatlakoztak a túrázni vágyók. Joggal mondhatjuk, hogy az esemény híre „Bejárta Tolnát-Baranyát”. ???? Ezen felül pedig elmondhatjuk, ha összesítjük az évek alatt megtett kilométereket akkor 9x megkerültük Magyarországot.
  • KÖZÖSSÉGÉPÍTŐ PROGRAM  - a rendezvény sokszínűségét és komplexitását mi sem mutatja jobban, mint a nevezéskor meghatározott kategóriák. Közösségek, nyugdíjas szervezetek és tanintézmények, valamint MASPORT tagszervezetek sokaságai által szervezett keretek között zajló túrák minden korcsoport számára tartalmas programot kínálnak.
  • ŐSZI FELTÖLTŐDÉST NYÚJT - a csodás októberi avar látványa kitűnő feltöltődést nyújt. A közösségben való aktív gyaloglás pedig élményekkel gazdagít.
  • LEHETŐSÉG VAN NEVEZETESSÉGEK MEGISMERÉSÉRE- a gyalogtúrák igazán izgalmas kalanddá is alakulhatnak. A helyi nevezetességek megismerése és felfedezése remek kiegészítése lehet, hogy tartalmas sétának nézzünk elébe.
  • MINDEN LÉPÉST MEGBECSÜLÜNK - ha már kategóriák, akkor nem maradhat el a jutalmazás sem. A legjobbakat különféle értékes díjakban részesítjük. Minden túrán résztvevő egyformán értékes számunkra.