Telefonszám

+36 20 542 2254

ESEMÉNYNAPTÁR

<< Május 2024 >>
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
  
4
5
11
12
18
19
25
26
  

Galéria

Kérjük tekintse meg kép- és videógalériánkat

HIRDETÉS

Szövetségünk, mint Hajdú-Bihar megye legátfogóbb civil sportszervezete, az elmúlt 30 évben sikeresen képviselte a megyei sport érdekeit. Elődeink sikeres tevékenysége minket arra kötelez, hogy a nehézségek ellenére a sport szervezeti elemeként, civil szervezetként járuljunk hozzá a megye sportjához, a megye lakosságának egészséges életmódjához, szabadidő aktív eltöltéséhez és a minőségi sporthoz.

Feladatunknak tekintjük a rendelkezésünkre álló magasszinten képzett és nagy tapasztalattal rendelkező humánerőforrás bevonását a megyei sportélet fejlesztése érdekében.

Javítani akarjuk szövetségünk érdekérvényesítő képességét. Közösségként a megyében működő sportszervezetek érdekeinek képviseletét, védelmét.

Javítjuk a megyei civil sportszervezetek szakmai munkájának hatékonyságát.

Megteremtjük szövetségünk működéshez szükséges alapvető feltételeket, technikai hátteret. Segítséget nyújtunk a tagszervezetek szakmai munkájához, szakmai anyagok, ismeretek megosztásával.

Működtetjük a Hajdú-Bihar megyei sporthonlapot a civil sportszervezetek és a lakosság részére a sporttal és sportolással kapcsolatos információk megosztásával.

Tagszervezeteinket tájékoztatjuk a megjelenő pályázatokról. Segítjük azok elkészítését, megvalósítását, dokumentálását és elszámolását.

Biztosítjuk saját bevételeinkkel a sikeres munkát és a rendelkezésre álló források legoptimálisabb felhasználását.

Szervezetünket alkalmassá tesszük, hogy kiegyensúlyozott, hatékony szervezetként hosszú időre meghatározó szerepet töltsön be a megye sportéletében.

Szövetségünk és tagszervezeteink részére kedvező irodai-ügyviteli szolgáltatást biztosítunk, segítjük tagszervezeteink adminisztratív munkáját.

A Magyar Olimpiai Bizottsággal együttműködve népszerűsítjük az olimpiai mozgalmat.

Aktívan részt veszünk a Magyar Szabadidősport Szövetség és a Honvédelmi Sportszövetség célkitűzéseinek megvalósításában.

Minőségi sportrendezvények sikeres megvalósítására alkalmas rendszert működtetünk.

Támogatjuk a megye sporttörténetének dokumentálását, sportértékeinek megőrzését és megjelenítését.