Telefonszám

+36 20 542 2254

ESEMÉNYNAPTÁR

<< Január 2022 >>
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
     
1
2
8
9
15
16
22
23
29
30
      

Galéria

Kérjük tekintse meg kép- és videógalériánkat

HIRDETÉS

Amelyen a Hajdú-Bihar Megyei Sportszövetség is résztvett.

Köszönjük, hogy aktív részvételükkel hozzájárultak a rendezvény céljainak megvalósításához azzal, hogy felhívták a figyelmet a gyaloglás egészségmegtartó hatására, valamint a mozgás szeretetére és a sportolás közösségformáló szerepére.

A koronavírus-járvány közepette rekordszámú 358 nevezés érkezett be hozzánk, mely nagy örömmel töltött el bennünket. Hiszen Önök a lelkileg is igen megterhelő időszakban pozitív élmények megteremtésével szerveztek élményekkel teli eseményeket a résztvevőknek. A közösségi mozgásélmény megteremtésével erőt adtak a járványhelyzet okozta nehézségek könnyebb átvészelésére.

Határozottan úgy gondoljuk, hogy a közösségben végzett testmozgásnak fontos egészségmegőrző szerepe van, ezért Önök a résztvevők fizikai fittségén túl, a mentális egészségük megőrzését is segítették.

Reméljük, hogy a túrán résztvevő gyermekek és felnőttek rengeteg élménnyel gazdagodtak. Ennek hosszabb távra mutató eredménye, a teljesített távolság értékes számunkra, így elnökünk, Czene Attila olimpiai bajnok, valamint az én aláírásommal ellátott emléklappal köszönjük meg szervezőmunkájukat.

A következő évben is számítunk aktív részvételükre.

További sikeres, sportos, aktív évet kívánunk.

Salga Péter s.k.
főtitkár