Telefonszám

+36 20 542 2254

ESEMÉNYNAPTÁR

<< Január 2022 >>
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
     
1
2
8
9
15
16
22
23
29
30
      

Galéria

Kérjük tekintse meg kép- és videógalériánkat

HIRDETÉS

A Magyar Szabadidősport Szövetség koordinálásával tervezett és megvalósult programhoz szövetségünk is csatlakozott. Előteres terveink szerint három eseményt valósítottunk.

Szeptember 23-án egy Nordic Walking túra keretében a Debrecen- Józsa Kiserdőcsárdánál volt e gyülekező. Bemelegítés után a résztvevők a Debreceni Nagyerdő útjain teljesítették a kitűzőt távot.

30-án a Debrecen – Józsa Közösségi Tér előtt találkoztak a résztvevők. A túra megkezdése előtt megtekintettük a Közösségi tér fafaragó kiállítását. Ezt követően a csoport a Nagyerdőben a sárga turista jelzésen haladva teljesítette a kitűzött távot.

A 28-ra tervezett programokat a kellemetlenre fordult időjárás miatt módosítanunk kellett.

28-án a Józsai sportpályán tartottunk játékos vetélkedőt a résztvevő gyerekek részére.

október 7-én légfegyveres, lézeres lövészetre, valamint íjászati bemutatókra és gyakorlás szerepelt a programok között. Az amatőr versenyek résztvevőit éremmel díjaztuk.

Október 14-én a Tócó parton családi rendezvényen különböző sportági bemutatókat tartottuk. A résztvevők kipróbálhatták és gyakorolhatták a NORDIC WALKING, tájékozódási futás, tájékozódási mátrix, lézeres céllövészet puskával és pisztollyal. Az egésznapos program keretében a résztvevőknek ásványvizet és étkezési kóstolót biztosítottunk.

A program keretében közel 500 fő vett részt.