Telefonszám

+36 20 542 2254

ESEMÉNYNAPTÁR

<< Április 2023 >>
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
     
1
2
8
9
15
16
22
23
29
30

Galéria

Kérjük tekintse meg kép- és videógalériánkat

HIRDETÉS

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért Felelős Államtitkársága által támogatott és a Magyar Szabadidősport Szövetség által koordinált programot a Hajdú-Bihar Megyei Sportszövetség a közreműködőkkel sikeresen valósította meg.

A „Fitt, Egészséges Nemzetért Tárt Kapus Program” keretében 6 hónapon keresztül, folyamatosan lehetőséget biztosítottunk a tekesport iránt érdeklődők részére. A Debreceni Sportcentrum Rigó Dezső Tekecsarnokában lebonyolított programsorozaton sokan megismerkedhettek a tekesport alapjaival és lehetőséget kaptak a rendszeres gyakorlásra.

A szervezőknek sikerült olyanokat is bevonni a sportolásba, akik egyébként nem találkoztak volna ezzel a Debrecenben egyre népszerűbb sporttal.  A résztvevők között voltak: általános iskolai tanulók, iskolai tantestület, természetjárók, rendőrségi és honvédség alkalmazottak, vakok és gyengénlátók, sportlövők és baráti társaságok.

A hat hónap alatt összesen 4250 fő élt a tekézés lehetőségével.

A résztvevők köszönetet mondanak a támogatásért, a szervezők munkájáért és remélik, hogy hamarosan újabb lehetőség nyílik támogatott tekepálya használatra.