Telefonszám

+36 20 542 2254

ESEMÉNYNAPTÁR

<< Október 2023 >>
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
      
1
7
8
14
15
21
22
28
29
     

Galéria

Kérjük tekintse meg kép- és videógalériánkat

HIRDETÉS

A Honvédelmi Sportszövetség támogatásával létrejött tábor érdekes és maradandó élményt nyújtó 5 napot biztosított a résztvevőknek.

A tábor minden nap 07:30-órakor kezdődött Debrecenben a Kossuth laktanya alakuló terén. A létszám ellenőrzés és az eligazítás után a résztvevők elindultak a tervezett programok megvalósítására.

  1. nap: tájékoztató a honvédelem szerepéről, laktanya látogatás, sport foglalkozás, katonai alapismeretek, lőelmélet, lövészet és íjászat
  2. nap: autóbusszal utazás Szolnokra a REPTÁRBA: Itt először szakember vezetésével megtekintetük a múzeumot. Ezt követően különböző a múzeum által biztosított programokon vettek részt a gyerekek /repülőgép szimulátor, 3D vetítés, forgószék, pilótapontok felkeresése.
  3. nap a Szeged Utcai Szabadidőparkban „vizes” napot tartottunk, ahol a gyerekek megismerkedhettek a könnyűbúvárok felszereléseivel amiket ki is próbálhattak.  
  4. nap. Az Erdőspusztai tájház és arborétumban a gyerekek megismerkedhettek a terepen történő tájékozódás különböző módjaival. A gyakorlás után térképpel elárva a résztvevőket tájékozódési futóversenyen vettek részt.
  5. nap. Honvédségi technikai, rendőrség technikai bemutatók és különböző a témához kapcsolódó tájékoztatókon vettek részt a gyerekek.

A táborban 48 fő gyerek vett részt.

A tábor zárását követően a gyerekek és szüleik elismeréssel nyilatkoztak az öt nap alatt szerzett élményekről.

Egyesületünk köszönetét fejezi ki annak a 27 főnek akik önkéntesként segítették a tábor megvalósítását.

A táborról képek a Galériában találhatók.